Ongekend populair op het schoolplein: mamafietsen

Mamafietsen, het is een populaire verschijning onder veel ouders. Welk schoolplein staat er nog niet vol met deze handige fietsen? De vele voordelen van een mamafiets worden hier op een rijtje gezet. Daarnaast krijg je informatie over waar je ze kunt kopen en hoe je de verschillende mamafietsen met elkaar kunt vergelijken. Een mamafiets kopen doe je niet zomaar, daar moet je eerst goed over nadenken. Zo maak je uiteindelijk de beste keus en genieten jij en je kinderen volop van jullie nieuwste aanwinst.

 

De vele pluspunten van mamafietsen

Mamafietsen staan bekend als zeer ideale fietsen voor ouders die zichzelf en hun kinderen zo comfortabel en veilig mogelijk willen vervoeren. Met de mamafiets krijg je er een groot aantal voordelen bij. Ten eerste is het frame een stuk lager dan bij een gewone fiets. Dit betekent dat je als ouder heel makkelijk op en af kunt stappen, zonder dat je je benen overdreven hoog moet houden om over de stang heen te kunnen stappen. Dit is helemaal ideaal als je voor- en achterop kinderen in het zitje hebt. Een ander groot voordeel zijn de brede banden.

 

Nog meer voordelen

Deze banden zorgen voor een goede grip op wat voor soort ondergrond dan ook: asfalt, zand en gras. Ook het extra brede stuur is een uitkomst. Je kunt niet alleen je armen een prettige houding geven, je kunt ook een kinderzitje gemakkelijk op het stuur vastmaken zonder dat je armen ruimte moeten inleveren. De meeste sturen zijn ook verstelbaar, zodat je ze op normaal formaat kunt zetten zodra je geen zitje meer voorop hebt. Andere handige voordelen van mamafietsen zijn de stuurbegrenzing, de tweepotige standaard, de versnellingen en het verstelbare zadel. Dit zijn stuk voor stuk handige extra’s die je krijgt bij aanschaf van de mamafiets.

 

Vergelijk de mamafietsen voor de juiste keus

Om verzekerd te zijn van de beste aankoop, kun je online en in de fietsenwinkel verschillende mamafietsen met elkaar vergelijken. Welke heeft het meest lekkere zadel en welk stuur is voor jouw armen het meest prettig? Wanneer je mamafietsen met elkaar vergelijkt kun je makkelijker een keuze maken. Aanbevelingen van anderen lezen kan zeker geen kwaad, maar uiteindelijk ben jij degene die er dagelijks op moet fietsen! Kies dus een mamafiets die helemaal bij jouw wensen past. En een leuk design is ook mooi meegenomen, en daar heb je ook veel keuze in.

 

Hier kun je terecht voor je nieuwe mamafiets!

Je kunt mamafietsen op verschillende locaties door heel Nederland kopen. Zo kun je bijvoorbeeld online kijken naar het meest veelzijdige aanbod. Hier vind je alle mogelijkheden en die kun je dan ook meestal direct bestellen, en binnen enkele dagen krijg je hem thuisbezorgd. Een andere optie is het bezoeken van een fietsenwinkel bij jou in de buurt. Hier is de keuze misschien wat minder, maar kun je fietsen altijd laten bestellen en, wanneer je favoriete mamafiets er wel is, direct een testritje maken. Ook ben je hier aan het goede adres voor advies en service omtrent je fiets.

 

Mamafietsen bestel je voordelig op Fietshemel.nl

Geef een reactie